Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
SEGMEN: FOLLOWER VS READER
Monday, July 2, 2012 | 9:24 AM | 28 comments



Asalamualaikum...hai kawan-kawan...nur nak rasmikan segmen nur..tujuan nur bukan nak tambah kan follower pun..tapi cuma nak bagi hadiah untuk korang..sempena...dah masuk 1 tahun nur betul2 berbloging ni..terasa cepat je..dan nur pun dah banyak menang hadiah..
jangan risaw sponser segmen nur pun,dulu nur pernah join contest/giveaway diorang..
cepat je hadiah sampai...tak rugi follow/like fb diorang.

SYARAT-SYARAT NYA:

1.buat 1 entry bertajuk SEGMEN: FOLLOWER VS READER

2. Copy header nur tu dan link kan ke blog nur ni.(copy :tekan ctrl dan C serentak)

3.jawab soalan ni. saya lebih suka banyak reader/follower kerana ................................................
tak kisah lah nak banyak mana perkataan.pilih satu je yer reader atau follower.

4.tag mengetag ni tak payah...*tapi nur bagi hadiah untuk top refer taw.

5. follow dan like sponser..*kena buat nanti nur check
kak bunga : FACEBOOK, BLOG
stella online store: FACEBOOK, BLOG
*tak da facebook pun still boleh join

6. bagi satu gambar untuk didoodle kan ( tak nak pun tak pe)

7.lepas tu letak lah link entry..jangan link blog ye..susah pulak nur nak cari..siap dengan id fb dan id follower ye

segmen nur ni da hadiah taw...jeng-jeng
nur bagi hadiah untuk 1 top refer dan 2 peserta yang slogan dia terbaik...(kalu ramai join..hadiah fancy pillow tu akan bertambah)
dan insyallah semua peserta *(kalu tak ramai) dapat doodle sorang satu..
suka tak..hee..doodle yang nur buat..boleh tengok sini

p/s kalau suka blog nur follow lah..tak suka jangan follow..tak da paksaan yer

nak tengok hadiah..ni untuk slogan terbaik( 2 pemenang)


dan hadiah untuk top refer

fancy pillow comel ni- *lambat sikit lah dapat..susah nak buat tu

dan hadiah misteri dari nur

andai kata tak da top refer..nur pilih berdasar kan entry kretif yer

segmen ni berakhir 2 minggu dari tarikh post entry ni...
cepat-cepat..jangan lepaskan peluang
18/6/2012-2/7/2012 pukul 11.59 malam

boleh jugak jenguk sini

PEMENANG SEGMEN