Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
setiap perkataan mengambar kan siapa kita sebenarnya
Tuesday, June 12, 2012 | 10:16 PM | 6 comments
asalamualaikum..hye sayang..sihat ke...
bila dah start keje ni..sangat malas nur nak update..
dan bila nur perhatikan balik entry nur..2 entry seminggu..
ok lah tu...ada lah dari tak da..kan2..
pernah tak kamu jumpa seseorang yang cakap tanpa memikirkan perasaan orang lain
ada kan..
nur pun kadang-kadang lepas je cakap...
tapi bila pikir balik..tak patut wat macam tu..
jadi layan dialog dibawah ni



orang pun akan menilai kita dari perkataan yang terkeluar dari mulut..
kalu tak pernah jumpa tu..mestilah mereka nilai dari status kat facebook..twitter...myspace: (lama tak buka myspace)...

-----------------------------------------------------------------
'Peliharalah lidahmu,kecuali tentang hal yang lebih baik, kerana sesungguhnya engkau dengan begitu telah mengalahkan syaitan!'
(riwayat at-tabarani)


renung-renung kan dan selamat pratikkan
hehe

SALAM SAYANG