Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
" Segment Cipta Poster By GBM "- bekenan sila baca ye poster ala2 novel nur
Wednesday, June 20, 2012 | 8:33 PM | 3 comments

asalamualaikum...ngee.. nur join segmen dari angah..mencabar tapi nur suka join segmen ni..sebab nur memang suka edit gambar..dah tu..nur ingat nak reka macam poster cita mail lambung tu..tapi gambar zizan tak da pulak..aish..nur pun apa lagi..
tengok lah gambar yang berkenan...tara





nak ambil kulit novel nur ni..boleh tekan sini.. ni baru kulit dia...bahagian isi tengah dan belakang...memang tak da..jadi tu jelah korang baca..suka tak suka..cepat je dah abes..hee
nak join juga klik sini..tapi sorang je menang..nak fight2 dengan mas ni...tengok sapa nganga..ops.. kalu dia menang mengalah je.. senang je nak join..like2..follower
id fb: nur hamizah ayub
id follower: nur hamizah atau nur_za