Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
siti ada hobi baru...
Saturday, May 5, 2012 | 1:27 PM | 11 comments
aslamualaikum.hye..selamat hari minggu rakan2 semua..
buat apa..pegi mana cuti2 ni..
hari ni nur nak share2 dengan korang..
siti ni sapa.
bukan siti nur haliza taw..siti sarah pun bukan
siti ni adik nur..
bila nur tak pakai laptop..dia pun guna punya lama..
nur pun tak tahu apa la yang dia buat tu
bila nur usha2..dia tutup..
dah tu nur usha lagi..haha
dia tunjuk..ni gambar kakak.
how sweet..nak tengok gambar nur
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
v






pandai dia guna paint tu wat doodle..senyap2 je pulak tu.
ni da lagi..


tapi kali ni



gambar abah dengan mak..siap ada tulisan jawi lagi tu..hehhe




ni gambar dia sendiri..time ni dah pandai guna paint tu sikit..haha
comei kan..ops..lupa..siti tu baru darjah 4..

dikesempatan itu nur nak ucapkan selamat pengantin baru buat nor hafizana dan khalid..diorang baru je kawin..tahniah2..pas ni dayah pulak..pas tu suhaida pulak

pas tu tok ketua GBS pulak..ramai ye dah nak kawin..nur??bila.entah...haha