Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
jenuh la nur...
Saturday, May 19, 2012 | 10:03 PM | 4 comments
asalamualaikum..amboi..abang boni ni..asyik nak marah nur je..tapi time dia marah je..
laju je nur nak taip entry baru..hehehe
lama nur tak wat entry comei2...nanti la...tak da mood lagi..hehe..jangan marah...

just nak inform kat kawan-kawan bloger tersayang dan buat ehem2...
kot2 la da pakwe admire nur yang suka usha2 blog nur ni kan..
nur nak kongsi gan korang
nur dah dapat kerja...yea..tepuk2..
alhamdulilah...da juga rezeki

adik nur yang recomand..maksud yer dia yang bagi no compny tu
dah dapat...terpaksa la belanje dia..
dah tu nak kfc pulak tu




nak yang da mainan upin ipin...pas tu tak jadi..nak air chispmore pulak tu..nak air da aiskrim pulak dah..
dah tu tadi baru tunjuk..akak kena bawak dia pi jalan2
disney land la..kemain kot
demand macam2..
nur cakap la..

ha..macam akak kau ni dapat gaji banyak..haha
*fengsan...tolong2..