Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
kenal ustaz azhar idrus..nur da buku dia..hee
Wednesday, April 4, 2012 | 3:16 AM | 8 comments

asalamualaikum..lama dah nur dapat..tapi asyik lupa je nak tulis entry ni..maaf la..dah tua..
macam ni la..hehe..
buku ni serius bagus..pakat-pakat beli yer..macam-macam persoalan ada..nur suka dengar ceramah dia..tapi dekat youtube jela..hee..lagi-lagi bab kawin *ops..
korang kena beli tapi nur dapat FREE kot..jeles tak..sila jeles sekarang..
sapa yang bagi..ada lah..hee. tu pun nur join give away blog dia..hoho..
nur tak pandai review blog orang..ringkas je..tapi boleh menang..tak sangka..(sapa nak nur review blog dia, tapi kalu nak bagi hadiah juga..nur terima..hehe)
nur baru je baca sikit buku tu..
tanya-tanya..mana buku tu
abah bersuara ''abah ambik ha''
tak pelah..hee..
thanks miecyber sebab bagi buku ni..

jom tengok blog dia..macam2 ada..