Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
JJCM- laksa pokok limau kuala kangsar
Thursday, April 26, 2012 | 8:42 PM | 11 comments







asalamualaikum..malam-malam ni..nur nak buat entry la..pasal..
laksa...antara kegemaran nur..kenapa da JJCM-jalan2 cari makan la..hahah..
sapa yang duduk area kuala kangsar mungkin dah familiar kan..
boleh juga nur promot perak..
tahun melawat perak kan..

keistimewaan laksa ni..
kuah dia memang pekat..sedap..
kelainan dia..sebab telur tu di goreng..
jadi semua kena la sabar menungu..
sebab nya..telur tu kena masak sebijik2..
tulah lambat
tapi kalau dah teringin sangup je tunggu kan..
nak tengok..





saja nak terliurkan korang..yumy...yumi...

nak cari kat mana..boleh dapat kan lebih maklumat dekat FB LAKSA POKOK LIMAU
________________________________________________________________


dikesempatan ini juga..nur nak ucapkan..terima kasih buat yang tersayang
eh..bukan..buat HAW yang dah jadi follower ke 600 nur...yea
maceh taw..nur tak pandai review blog..
tapi apa pun..jom la pergi ke blog HAW..
orang ye peramah..comei..kiut...hencem..baik..

banyak informasi dekat blog dia..nur pun tak berapa nak kenal lagi dia tapi

haw..kalau kamu baca entry ni..tingalkan no telepon taw..hehe..boleh kenal dengan lebih mendalam
ok gedik...(guraw je..hehe)

TERIMA KASIH JUGA BUAT FOLLOWER YANG LAIN..sayang semua


eh...blog ni dah macam2 ada..haha...biar la..asalkan nur hepi..hepi la dapat


sedap coklat dia..macam cadbury..da rasa bluberry...kacang..nak ke??
tak boleh..beli la sendiri..hehe

dan cd MAHER ZAIN TERBARU



jangan jeles..ni dari eqbal

dua2 hadiah tu nur menang contest...kalau korang nak menang handphone..pergi la join
contest terbaru eqbal..jangan main2 hadiah dia gempak

p/s: tengok 3 benda dalam 1 entry..senang..hahaha...