Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
LUCU: pengalaman ujian kereta/moto
Sunday, March 18, 2012 | 12:12 PM | 5 comments


asalamualaikum..
nur baru balik dari kampung..nak menaip tapi tak tahu nak taip apa..
idea banyak tapi tiba-tiba jadi blur

jom kongsi dengan nur kisah masa korang ambik lesen dulu

ni kisah nur

PENGALAMAN 1:

disebabkan kepenatan teramat sangat..tanpa nur sedar.nur tertekan minyak masa nak membelok..dan tak dapat dielakkan..apa lagi
masuk la dalam longkang masa tu...tak sakit tapi malu kot..
mana nak letak muka...apa boleh buat *wat muka tak tahu jela..hehe

PENGALAMAN 2:

masa dalam keta tu..da akak *badan dia agak comei, dia duk depan dengan uncle..
tibe2 dengar suara uncle tu..
aiya mana saya nak letak ini tali pingang keselamatan ni..
rupenyer akak tu masuk kan tali keledar kat tempat dia ..memang la tak jumpa

PENGALAMAN 3:

sebabkan nur dah pandai bawak keta..nur pun bagi la orang sebelah nur bawak..
masa tu nur tak tahu dia xpandai lagi..dia langar palang tu..
hati ni cuak juga lah..
*mampus dah aku..macam tu juga la rasa yer uncle duk sebelah nur time nur bawak keta..
baru tahu...
abis kena marah dengan uncle tu..gatai suh lagi

PENGALAMAN 4:
ni bukan pengalaman nur tapi adik nur la, dia pun tak pandai sangat nak bawak moto..masa nak
start enjin moto tu..tak boleh..
dia kata kat cikgu dia..
dia: tak boleh la cikgu
cikgu: cuba la dulu
dia:tak da minyak kot ni
cikgu:tak da ye la tak da minyak
dia:tak boleh pun juga
cikgu:cuba kamu start sekarang *patut la kamu pulas minyak kenapa
dia:senyum2..hehe

jom kongsi dengan nur..pengalaman korang pulak..hehe .mesti da benda yang melucukan korang