Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
kukur kelapa ada yang tak kenal ye..tapi masih RELAVEN kan
Saturday, March 31, 2012 | 10:24 PM | 25 comments
asalamualaikum..hari rabu lepas nur da tanya kan..sape tahu..wah..da yang cakap tempat tempat cakap sorang2 yer..hehe..da yang tak ingat..
tumbuk kacang pun ada..hehe..adoi
ni kukur kelapa la sayang2 semua..

nur kalu balik kampung..sure la kena buat..dulu sebelah kelapa sejam juga..krem tangan2..sekarang
sebijik tak sampai sejam..terror tak..hehe..
tapi remeh la juga..

selalu kena bebel dengan mak
kalu kau dapat mentua orang susah..kena juga buat..
terpaksa la buat juga..ngee

* maaf lah yer..lepas ni nur tak buat dah doodle...pening2..hehe..
tapi jangan risaw...sape yang da join give away dan contest mana2 dari blog orang len tu..nur da juga sponser doodle..so dah jadi limited edition..keh2..maaf sekali lagi





jadi kepada mereka yang jawab dengan betul..
cepat bagi pic korang untuk di doodle kan..
bagi la yang nampak seluruh badan..tak nak gambar korang..gambar orang len pun boleh..
kartoon kegemaran ke..bagi dekat komen entry ni yer

shahrazali..pantas ye jawab..kamu nak ke..
kali ni pilih gambar sendiri..kalu tak nak pun tak pe..hehe


eh..da lagi untuk jawapan paling best pun boleh..

dan last sekali untuk follower bertuah nur yang ke 490


p/s:kalu tak jadi macam gambar korang..maaf la yer..hehe..
takut jadi gambar siti nurhaliza ker..hee
korn..ni untuk kamu .. tekan sini ambik taw

shah ni untuk kamu..tekan sini

maya ini untuk kamu..tak cantik sangat..maaf la yer..tekan sini untuk ambil

azee ambik tekan sini ok...
tada..ni aida punya..tak sama kan..memang tak nak bagi sama pun..hehee..tekan sini
ni zarol punya doodle..hee kat sini

ni mcd punya..colourful =) sini
shark..kamu nak kan..nah ambik la.. jangan malu2..cakap comei taw..hehe..tekan sini