Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
bunga itu milik saya..awak tak boleh..uwekk
Thursday, March 8, 2012 | 11:01 PM | 4 comments


asalamualaikum
lama yer nur tak update blog ni..bersarang labah-labah dah ha..
ni kena hembus balik semua tu..
ahaha..
nak tahu tak semua...
nur rasa bahagia sangat..
nur dapat bunga..cantik..da 3 kuntum semua nyer..

warna merah dengan pink..da teddy bear i love u lagi

teddy warna purple..macam tahu je nur minat purple..ada lagi..
nur dapat kotak baldu..tara..dalam dia jeng2..mahai ni..

:
:
:
:

:
:

:
eh..penat la
:
:
:
:


tada..
sekian semua..jangan salah paham ok..ni gimik je..lala
nur belum dilamar lagi..
insyallah belum lagi..ish..kalu orang lamar pakai bunga dengan bear..ok2 t
ambah sikit coklat cadbury sedozen..terus nur kata ''YES-YES..i will..''ahaha
5/3/2012 baru-baru ni..nur dah graduate..
ye saya bangga jadi lulusan POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH..
penat lelah 3 tahun berhempas...terlentang...bersengkang mata..alo..
dapat sekeping je sijil..gila penat..ahaha..
jom usha gambar nur..jom2

hari raptai..tangan kawan mengeletar la kot..gambar jadi cantik je kan..

ni hadiah dari mak abah,kawan-kawan..thanks sangat..kena tuntut kat pika ni..ahah



penyokong belakang tadbir...mum dan dad..suport duit juga masa tengah kering..kalu tak makan magie jela..hehe..

peminat nur..eheh.*tipu jer.sila jangan percaya..
azim.dia bestfriend nur dari sekolah teknik lagi..
dia kata...comei kan pic kite..
eh..puji diri sendiri..ahaha..
ye2..COMEI kan korang..sila jangan jeles..


ni pun salah sorang peminat juga..tak boleh menolak..karang cakap sombong pula..
abes kena cubit2 dengan pika..kalu buat statement tu..ahaha..
ni pika..kawan/housemate/pendengar masalah/tempat bermanje2..
ahaha..semua ada..pic dengan ainol da kat pika..nur tak ambik lagi..nanti
part 2 pulak..da sambungan yer..eheh

its me..lala..k bai

SALAM SAYANG