Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
PERUBAHAN KETARA bila dikritik
Saturday, February 18, 2012 | 3:20 PM | 8 comments

asalamualaikum..nur join segmen abang ben sebelum ni..
segmen kau berani kritik blog aku tak..
banyak pandangan yang nur ubah atas semua teguran tu..tak da nak ambak hati pun..

korn mesti jeles tengok header asyik tukar-tukar kan..korn..nak nur watkan ke..hehe

1. kritikan pertama tentang background yang nampak sarat..jadi nur ubah letak background pokodot purple..nampak ok tak..
kebanyakan orang tegur pasal tu la..
eh ada lagi
2.kritikan kedua pasal pasal banner gerak sekali..hehe..pamie ni..macam mana nur nak bagi banner tak gerak sekali..yang tu nur pun tak taw nak wat macam mana

3.blog nur berat loading..huk2..
fadzmie cakap saiz header..jadi nur wat header sendiri..dan saiz pun tak besar sangat dah..berat lagi tak anda rasa

4.lebarkan blog..nur dah lebarkan blog..rasanya ok la kot tera tu..karang lebar sangat..tak cantik pulak

5.button follow wat open in a new window ye..nanti nur cari macam mana nak wat open window..
thanks semua atas kritikan anda itu..
yang baik tu nur ambil dan nur ubah slow-slow..

seronok orang kritik ni.yang memuji dan terkelu lidah untuk kritik pun terima kasih semua..

SALAM SAYANG