Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
nur nak jadi macam SM-bukan tan sri sm salim tu taw
Wednesday, February 22, 2012 | 4:19 AM | 5 comments

sekarang dah pukul 4.20 pagi...eh..bukan petang ok...nur tak tidur-tidur lagi...
seronok melawat blog SELENDANG MERAH serius cerita dia dalam blog memang agak sangat berlainan dari blog orang lain. ni boleh jadi kan tok guru (sedia terima cheq tak)
nanti hari2 nur bagi nasi lauk ayam..hehe..boleh la..boleh la

nur nak jadi bloger macam tu juga la..(maksud nur..cara dia luahkan cerita dalam blog bukan nak tukar jantina pula. sila jangan salah angap taw..)

haiipppppp

bukan tiru taw...tapi jadi lebih baik tak salah kan...tulah penting berblogwalking..dapat kembangkan badann...eh...minda..supaya ada idea untuk tulis entry

haa...tapi jangan la sekali-kali copy paste pula..cuba
JUJUR dengan diri

macam tu la..kan bagus..

nur lama tak blogwalking..hari-hari buka fb..wat apa lagi ngorat pakwe dalam fb la..kot-kot ada leh wat kan suami ke (hahaha...gedik melampau)

eh..tak-tak..promote gambar ni je

dalam contest muka paling sengal...tapi korang tengok la sengal ke tak

comei je ada la kan...haha..pasan je lebih...
korang pandai wat muka macam nur..ala..mesti tak comei macam nur kan...

dah..jangan nak merepek je lebih..

grrr.....penat lor promote..sampai ada orang tegur la

orang tu: tak tidur lagi ke..lewat tidur..
nur: orang yang cakap tu pun sama (ambik kau...sibuk ja nak taw apa orang buat)

bukan nak marah sangat pun..tapi..grr..orang tengah berkobar-kobar ni...abes spoil mood nak promote gambar..last-last gi baca entry kat blog SELENDANG MERAH lagi best...

p/s: dah 82 orang like..glamour i..macam artis dah..haha*pengsan 10 saat