Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
Pelik tetapi tetap Comel
Wednesday, January 11, 2012 | 9:34 PM | 14 comments


ni kad nur..

semua sponser yang nur dah like dan follow..tak tipu..ni bukti..hhhehehe




































































































benda pelik dalam diri nur


1. nur suka mengigau..heheh...gelak2 sampai terkejut adik-adik..tapi nur sedar tahu masa tu














2.nur suka fesyen tudung yang pelik-pelik..dalam erti kata yang lain..nur suka berfesyen.















3.nur suka mengadap blog ni sampai makan pun dah tak ingat..mak selalu perli..heheh















4.nur jenis terlalu obses dengan kasut..kalu pergi kedai kasut je..mula la..nak beli..






















5.nur suka tidur..tidur dan tidur..kalu dah tidur tu tak ingat apa dah.







6.nur jenis sangat permalu dengan orang yang nur tak kenal..dan kalu da lelaki ngorat-ngorat ke..panggil ke..dan seangkatan dengannya..tak da nya nur nak pandang dia..
















7.nur lebih suka pergi tempat yang best untuk tangkap gambar dari tempat shoping-shoping ni.











8.nur suka tidur dengan teddy tapi bukan peluk cuma letak dia atas muka je..tak paham dengan diri sendiri..huhu












9.nur tak boleh pakai lipstik sebab elegik..bibir akan mula merekah(bukan merekah biasa,dia jadi gatal2..mengelupas sampai terluka)sakit gile....nur pun tak tahu kenapa









10.rambut nur akan gugur sebanyak-banyak ye macam orang sakit lukemia tu..tapi yang pelik nye..rambut xsampai sikit pun(tak botak pun) lagi lebat da la kalu berambut panjang..kalu pendek elok je dia.
ada member nur cakap ni dah biasa..ok nur ganti kan no 10 ni dengan yang ni








10.nur sangat-sangat suka makan laksa..
korang bayangkan la..kalu mak nur masak laksa kan
tak da nye bagi kat jiran-jiran..mane tak nye.tak makan
nasi pun tak pe.mengadap la laksa tu dari pagi sampai malam
yang pelik ye.adik-adik nur pun macam tu..hehe









benda comei dalam diri nur






1.ke banyakkan birtday kawan baik nur..nur mesti taip mesej awal-awal then tepat pada pukul 12 birtday diorang nur akan send..sweet ke comei ye..hehe











2.selalu orang kata suara nur manje dalam telefon..bukan dibuat-buat..tapi memang nur macam tu..no 2 ni xda gambar la..keh2




3.nur suka kumpul keychain yang comei-comei..dan nur jenis suka simpan barang-barang orang bagi..jangan harap orang lain nak..keh-keh














4.nur jenis suka menyakat orang..kalu kena marah mula la sebik minta simpati...(agak jahat disitu)kita buat orang boleh..orang buat tak boleh















5.nur suka kitar semula benda jadi comei macam ni.















6.nur suka pangil orang dengan pangilan sayang..sape-sape je..sebab bagi nur, tu cara nur cakap nur sayang dekat dia..eh..suka-suka je.















7.nur suka makan ice-cream then mesti tertumpah dekat tudung..agak malu juga disitu..









8.nur suka cita cina tambah kalu andy lau berlakon..encem apa??keh2














9.nur sangat suka benda bereben. nur suka letak klik reben dekat tudung/selendang bagi nur comei tapi mak kata macam budak-budak






10.orang kata nur comei dekat pipi..keh2..dulu da lesung pipi tapi sekarang tengelam sebab kan ketembaman tu..hehe.













nak join TEKAN SINI

Labels: