Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
GIVEAWAY klik dan menang
Sunday, January 22, 2012 | 4:49 AM | 30 comments



ASALAMUALAIKUM...

hye2 semua..harini nur nak buat 1 give away..sadis gile la earning chup-chup nur tak penah naik pun..nak minta tolong korang boleh..syarat-syarat senang je..

1.kalu korang nak jadi follower blog ni..lagi dialu-alukan..tak da paksaan ok
3.letakkan url blog korang pada komen entry..
4.tak perlu buat entry lain..tag ke..xperlu yer

hadiahnya :topup rm 5(digi,maxis or celcom)

untuk lebih adil dan saksama..nur akan tolong klik chup2 korang balik..ok la kan..heheh

dan senarai peserta akan di senaraikan dan korang boleh la join untuk blogwalking dan klik chup2 .so keuntungan bagi semua pihak..

giveaway ini bermula 22/1/2012 dan akan tamat apabila diberitahu kelak.

kalu penyertaan banyak..nur akan tambah pemenang..senang kan
pemilihan pemenang secara readom
jemput join contest nur juga yer..

KLIK SINI untuk tengok hadiah..tapi belum start lagi yer

ditutup dan pemenang sudah dipilih