Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
bila baca post dak ni..he makes me smile
Thursday, January 5, 2012 | 5:00 AM | 10 comments
Juruterbang yang bodoh Pesawat Air Lines sedang mengalami gangguan enjin di udara. "May day,may day,may day...!!",terdengar juruterbang siarkan S.O.S melalui radio. "Pesanan anda didengar jelas,"kata petugas dek menara pengawas,"Harap beritahukan tinggi dan posisi anda segera..!!" "Ya,baik,"jawab juruterbang itu,"Saya tinggi 1.8 cm dan saya duduk di kerusi yang paling depan!" * mmg adew harapan nk arwah nie...hahahha
___________________________________________________________________
Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka. Farid : Mengapa? Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu awak mesti kembalikan semua gambar saya. Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak pilihlah sendiri. Yang selebihnya kembalikan kepada saya. Siti : Erkkkkkk........ Benci .........
____________________________________________________________________
Ada la seorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta derma. Derma untuk rumah orang-orang tua. Seorang budak pun membuka pintu. Budak : Derma ape bang? Lelaki : Derma untuk rumah orang-orang tua. Adik ada apa-apa untuk didermakan? Budak : Nanti jap saya ambilkan atuk saya. Lelaki : ????? * hahaha...nk pecah perOt aq baca nie r..x sal2 datOk kO, kO nk g derma kn..kehhkehh...
____________________________________________________________________
Seorang Tok Batin baru membeli motosikal Honda dan kebetulan pada jalan pulang terserempak dengan kawannya yang ingin menumpang, lalu ditumpangkan kawannya itu.Dalam perjalanan kawannya merasakan Tok Batin hanya mengunakan gear 1 sahaja lalu bertanyalah kawannya itu, Kawan Tok Batin : Kenapak kamu hanya pakai gear 1 sahaja?. Tok Batin : Kalau rosak 1 gear ada 2 lagi gear. Kawan Tok Batin : ????????
___________________________________________________________________
Seorang posmen yang datang menghantar surat .. Posmen: "Assalamualaikum" En. Sameon: "Walaikumsalam" Posmen: "Ni rumah encik Sameon ye? En. Sameon: "Ya saya" Posmen: "Pening kepala saya mencari alamat rumah encik ni" En. Sameon: "Buat susah aje encik nie! Apasal tak pos aje?!!" Posmen: "la..."
___________________________________________________________________
Polis dan orang asli Orang Asli Dan Polis Orang asli : selamat pagi tuan Polis : "Selamat pagi" Polis : "Apa hal?" Orang asli : "Saya nak buat repot tuan" Polis : "Fasal apa tu?" Orang asli : "Kawan saya di baham harimau" Polis : "Pukul berapa?" Orang asli : "Dia tak pukul, terkam ..." Polis :"Habis?..." Orang asli : "Tak habis, tinggal kepala.."
____________________________________________________________________
WAD Ada sorang makcik kelantan nih, dia mai HKL nak carik sedara dia eksiden. Sampai kat HKL dia tanya la sorang nurse kat situ...dalam loghat kelantan la. "nak tupe tanyo, mana dio wad kecemase" Nurse tu selamba jer jawab... "wad kencing masam takde....wad kencing manis ader la"..

ni seba sikit status dia..harini mood nur kureng sikit..tapi nur nak ucapkan THANK untuk incik Pojie..walaupun dia xtahu apa-apakan..dia wat nur senyum..kira ok la kan..
saya xkenal awak..tapi saya cuma nak bagi tahu...thank sebab accept saya jadi frenz awak di alam maya..heheheh