Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
BADDROL BAKHTIAR jadi model...dapat hadiah dari..???
Sunday, January 22, 2012 | 1:04 AM | 3 comments






ASALAMUALAIKUM...

gambar ni dah lama nur copy paste..hehe..encem kan..adush..walaupun dia ala-ala skema skit kat rambut..but apa pun..tetap ensem dimata nur..yang penting kan
..dia tak sombong(macam penah tegur nur je) orang kata tak sombong..nur pun kata la balik..
gaya masih macam malu-malu kan..ala..tak kisah la..janji dia da
depan cover majalah tu..

nur terbaca satu status tu mungkin da wawancara kat astro.
ada wartawan tanya baddrol sape yang bertahta dihati dia sekarang.
dia jawab lebih kurang macam ni la ''orang yang bertahta di hati saya semestinya ibu saya. ilove you mum''
napa dia tak cakap i love u nur..eceh..gatal..haha..


hadiah??kenapa da cita pasal hadiah ni..nur dapat hadiah dari baddrol ke..korang rasa...
*
*
*
*
*


*
*
*
*

*

*
*
tengok sini

hehe..korang kena tipu..maaf..hehe..tak sangka kot boleh menang..dulu menang contest cik farz..tu pun tak sangka..alhamdulilah la rezeki nur kan..jangan jeles..nur dapat hadiah ni..best-best..walaupun no 2..sape nak bagi kan..kan2



KLIK SINI untuk baca entry azam maal hijrah nur
thanks CTK dan DRC bagi nur menang..hee


korn tak jadi buat contest start 21/1 ni..bulan 2 rasanya..nur ikut jela..janji kami happy..hehe


SALAM SAYANG