Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
Story Aku & Lagu
Wednesday, December 21, 2011 | 4:00 AM | 22 comments
Asalamualaikum semua..ni kad nur..hee



tara..ni la lagu dia..samson-kenangan terindah




nur pilih lagu ni sebab bila dengar je..mesti teringat budak2 kelas nur masa tingkatan 4.lagu ni adalah lagu tema kelas kitorang...terbaik sangat diorang ni..nak tahu kenapa..walaupun bukan jenis satu kepala sangat tapi xberkelompok..apa2 even pun mesti jadi..

keje kitorang waktu cikgu keluar je..suma wat ''snoker''..ha..nak tahu apa tu..tidur la..letak kepala..unjur tangan..tidur..dan masa ni la..mereka yang suka mengusik tu..gangu sapa2 yang tidur..macam ambik pensil korek telinga ke..letak kat tangan ke..

dan penah juga..da kawan ni..sedap sangat tidur..air liuh meleleh kot..haha..suma pakat tengok dia..tapi pandai dia control macho..wat tak tahu je
dan penah juga..waktu cikgu tengah ajar ni..budak lelaki sebelah meja nur..boleh tersenguk2..padahal cikgu da depan dia je..dasyat kan..mata je buka..tapi rupanya dah sampai China da.hehhe

memang terkenang sangat la dekat diorang..rindu sangat..dah da yang kahwin pun da..terasa nak balik ke masa tu..boleh x??

dah 5 tahun masa berlalu kan kawan2..rindu nur x??

ni gambar dak kelas nur..
dan ni pulak penanda buku kelas

nur baru scan je.hehe..kepada dak 5 Pka1..korang pun terbaik..tapi kali ni..nur cita pasal kelas 4pka 2 je..jangan ambil hati..

submit link entry di entry ni sampai 26 disember 2011, jam 12 tengah hari