Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
seronok@cuwak temuduga...
Wednesday, December 14, 2011 | 11:13 PM | 10 comments


ASALAMUALAIKUM

interview???mesti kebanyakkan dah melalui situasi macam ni..kalu belum pun..satu hari nanti korang mesti akan lalui juga..suma ni pengalaman..

nanti boleh la cerita apa yang jadi kan..seronok ke cuak??nur dua2 ada..hehe

punya exited nak pergi..dua hari sebelum interview dah siap seterika..

perkara yang mesti korang wat sebelum interview..
  1. seterika n pilih baju yang sesuai..kalu perempuan tu baju kurung, kemeja..lelaki baju kemeja..seluar..yang bersesuaian la...
  2. sediakan suma sijil2..
  3. sediakan resume/gambar
  4. baca la serba sedikit pasal company..
  5. sediakan diri..hehehe
nur aply kerja ni kat jobsreet..tahu ke apa tu..buka laman web ni jobstreet

nur dapat temuduga untuk kerja supervisor packing..


beria bukan..hehe..nak mintak keje kilang pun beria bagai...biar la..wek

nur xingat pun nur da minta keje ni..tup2 orang tu kol..pergi jela..ambik pengalaman..pusing2 cari kilang..punya la banyak kilang kat ipoh tu..




siap dapat slip lagi..ha..

macam2 executive supervisor tu tanya nur..

antaranya
  1. ceritakan pasal diri anda..
  2. hobi/cita2
  3. macam mana tahu pasal company/kenapa pilih
  4. produk apa yang dikeluarkan
  5. adik beradik/kerja mak.ayah
  6. selama pas abes belajar wat apa
  7. kenapa xsambung berlajar
  8. tugas supervisor
  9. pandai komputer
  10. kalu pekerja rajin/malas wat apa
  11. kalu da pekerja lebih berusia macam mana nak hender dia..
  12. kalu da pekerja lelaki yang xnak datang kerja apa patut wat
  13. sekiranya barang xdapat packing..apa patut nur buat
  14. da lesen ke x..
macam2 la..punya lama..dalam hati nur..ish..lambat lagi ker..suma nur bedal je..nur da baca serba sedikit pasal company tu..so..xda hal la pasal tu..nur goreng abes..haha
then singah umah tok njang n pergi tesko extra..hee





balikk.....papai