Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
nur dapat kad geng Fiq'ra
Saturday, December 3, 2011 | 12:01 PM | 5 comments

ASALAMUALAIKUM

hee..suka x kad 2..pas ni..nur kena letak kat sidebar..(dah tahu dah sidebar tu apa)
comei kan kad pink ni..sapa yang berminat nak join geng fiq'ra..boleh la tekan SINI.

nur bagi tahu sikit matlamat geng ni:


1) kenal dengan lebih rapat blogger di malaysia mahupun luar dari negara malaysia..
2) kongsi cerita kita sesama blogger ( rajinkn diri membaca entry blogger ) :D
3) if rasa nak buat event, kita boleh kumpul sesama blogger
( yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita rapatkan ^___^ )
4) boleh berkerjasama kalau ada nak buat contest ke apa kan, kan, kan :D

copy jer..hehe..thanks ye Fiq'ra..jom ramai2



sekarang kad dah tukar..yang ni pulak