Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
~mengapa single beSt~
Monday, December 5, 2011 | 1:14 AM | 9 comments

ASSALAMUALAIKUM..

nur dapat sebab2 single best ni dari pakcik
facebook..hee..da status macam 2..
sekarang ni nur single lagi..xda sape2 lagi yang da
KUNCI HATI nur..jeng2..

banyak persoalannya..jadi nur jawab

xda sapa nak ke kat nur ni??

ada ke xda ke..bagi nur ..nur xjumpa orang yang betul2 ikhlas lagi..

betul ke single ni..xpercaya la..

xpercaya sudah..xsuruh hampa percaya pun..

suka laki yang macam mana

jujur..nur memang agak memilih..nur harap dia boleh jadi imam dan dapat pimpin keluarga,berkerjaya,xmerokok..rupa bagi nur xpenting sangat..janji dia ikhlas dan sayang nur..


ni antara sebab2 kenapa single best


1. Sbb tak rugi duit untuk topup ... ✔

2. Sbb xpyh kluar duit nk blnja kekasih...baik blanja parent makan... ✔
...
3. Sbb malam2 xpyh text & call sampai tertido...boleh tido terus.. ✔

4. Sbb xkena berleter itu ini itu ini bla bla bla... ✔

5. Sbb xde org ganggu tgh tido dgn bunyi henfon... ✔

6. Sbb xde org nk jeles... ✔

7. Sbb duit sentiasa ada... ✔

*Orang single memang malas pon nak topup fon ♥ Betul x...???
~(^_^)~
tapi andai kata nur dah juga MR RIGHT nur..hidup mesti xbosan dah kan..=) doakan nur..hee