Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
~intro please ~geng fiq'ra
Monday, December 5, 2011 | 9:09 PM | 30 comments

ASALAMUALAIKUM

harini nur akan jawab soalan dari mas..pemilik geng fiq'ra

no blogger anda:

nur ambik kat facebook tu..baru tahu da no kad..hehe..No . Blogger Card - A02fiQ'Ra14

- nama penuh dan nama samaran

nama penuh NUR HAMIZAH BT AYUB..nama samaran kat blog ni nur

- umur kamu

21 tahun..(muda lagi)

- tarikh lahir kamu

tarikh lahir 7/6/1990(jangan lupa bagi hadiah..xkira NAK juga)

- kamu orang negeri mana?

nur lahir kat PENENG tapi nur tingal kat TAIPING..

- asal kamu dari keturunan ape?

melayu semestinya..mungkin da juga campur mamak sikit..rasanya la

- masih belajar? dimana? course?

nur ni pengangur terhormat..haha..baru abis stdy diploma kejuruteraan kat politeknik sultan azlan shah( mas pun stdy sne dulukan)

- sudah bekerja? dimana?

belum lagi..


- impian kamu yang belum tercapai?

sambung belajar dalam degree kat universiti

- harapan kamu dalam GENG fiQ'Ra ?

harapan nur dalam geng ni..nur harap dapat banyak kenalan bloger n sama2 dapat berkongsi cerita/info/tips yang berguna sesama kita

p/s:majula geng fiq'ra untuk blogger..hehe