Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
badrol bakhtiar nak ke pelita jaya...ala
Wednesday, December 7, 2011 | 1:23 AM | 1 comments
ASALAMUALAIKUM

nur baru je tahu pasal ni..xtaw la korang tahu ke x kan..tu pun incik fakhri habaq kat nur..dia taw nur minat kat abg baddrol ni..
sedih ye dia nak tingalkan malaysia..dia sekarang ni tnggu ke putusan persatuan bola sepak malaysia.. nak bace lebih lanjut boleh baca SINI


ni nur kidnep gambar dia kat fan page facebook dia FAN PAGE
nampak x..bertapa nur admire kat dia..tapi xpa la..dia nak pergi juga..redho je..haha..macam da pape je..

sama2 kita doakan kejayaan dia yer..love u <3