Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Status ; hye si cantik dan si hensem...dtg la selalu yer...

get this widget here
Mereka Terhebat

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


google



Sembang-sembang Sini



Older Post | Newer Post
soal jawab bersama shahrazali
Tuesday, November 29, 2011 | 9:40 AM | 7 comments
ASALAMUALAIKUM
hari ni nur ditag oleh abg shahrazali ni..dia kena tag..dia tag nur pulak..xpe2..nur pun suka sangat jawab soalan orang ni..hehe..korang boleh la jenguk2 blog dia ye..shahrazali pun boleh jenguk kawan2 bloger nur ni..

dah berapa kali jatuh cinta ???

jatuh cinta berapa kali yer..mungkin 2 kali kut..cinta pertama n terakhir..

siapa idola hidup ??? dan kenapa ???

idola hidup nur semestinya rasulluallah..dia adalah idola terbaik umat islam(xgitu) kalu idola terdekat nur pilih abah nur..kenapa sebab dia akan susah hati bila nur balik lambat..akan bising kalu nur wat masalah..akan bersusah payah untuk nur..(banyak)

blogger kegemaran ???

blog yang nur suka baca adalah blog incik popkorn(bukan admire, tapi kawan baik nur)

azam utama tahun baru ni ???

azam tahun baru nur..nur nak jadi nur yang lebih baik dari segala segi dari nur yang lama

sebab selalu menangis ???
menangis kalu dengar ceramah pasal ibubapa..hehe

apa yang membuatkan awk ketawa besar ???

xda benda pun nur leh ketawa besar..hehe

peristiwa paling memalukan dalam hidup ???

apa yer..entah la..kalu benda yang memalukan..nur xsuka ingat.(ti malu)

drama pilihan dalam masa terdekat ni ???

nur suka drama DHIA...best juga

movie pilihan dalam masa terdekat ni ???

movie cita raya xjadi(jarang tengok muvie baru)

apa pandangan tentang semua entri blog saya ???

best je nur rasa..ok jer


nur nak tag kawan2 nur pulak(korang boleh wat entry len atau just tingalkan kat komen kat bawah ni je pun boleh..)
taip panjang2 macam novel pun ok..pendek2 pun xkisah..oraite..
pertama sekali..nur nak ucapkan..terima kasih coz follow blog nur..salam kenalan suma

soalannya:

  1. nama sebenar ikut surat beranak..
  2. pelajaran tertinggi anda(di mana, keputusan,sem ke berapa..kalu berlajar lagi)
  3. cita2 masa kecil ..sekarang tercapai x..
  4. perkara gila2 yang pernah kamu buat
  5. cinta pertama..macam mana boleh kenal??
  6. entry blog macam mana yang boleh tarik minat korang untuk baca(contoh:cerita peribadi ke, lawak ke.isu semasa,gosip)
  7. kekurangan blog nur(jujur je..nur xkisah)
  8. kata dua untuk nur.
nur tag ;

mr doctor /miss norey/gadis/ainun/bunga april/mat budi/aien/nani/najihah

p/s:tingalkan url kt sini..takut terlepas pndang..terima kasih =)